Niusy Teksty Galerie Plikownia |
{Rynek} Japonia na talerzu. Spotkanie organoleptyczno-degustacyjne Autor: WSJJ, Data: 23.11.2012, 10:10:10, Źródło: Warszawska Szkoła Języka Japońskiego Słyszałeś o miso, ale właściwie nie za bardzo wiesz, co to jest? Wiesz, że w japońskiej kuchni używa się wodorostów, ale nie widzisz między nimi żadnej różnicy? Chciałbyś spróbować jak smakuje mirin, jedwabne tofu, bulion dashi?Zapraszamy na warsztaty, na których przyswoisz informacje wszystkimi pięcioma zmysłami! Dowiesz się na jakich składnikach opiera się kuchnia japońska, z czego są zrobione, jak przebiega proces ich wytwarzania i jak smakują. Zasmakuj w Kraju Kwitnącej Wiśni! Termin: 24 listopada (sobota), 18:00-19:30 Miejsce: Warszawska Szkoła Języka Japońskiego, ul.Żurawia 20a lok.7, 00-515 Warszawa Cena: 30zł (uczniowie WSJJ 20zł) Dodaj do: Zobacz takżeZ tą publikacją nie są jeszcze powiązane żadne sznurki. KomentarzeIlość komentarzy: 6 dodaj [1] Re: Japonia na talerzu. Spotkanie organoleptyczno-degustacyjne
KeiB2 [176.26.226.*], 23.11.2012, 20:32:51, oceny: +4 -2 Jak wóda z cukrem, gips i pot rolnika. Odpowiedz [2] Re: Japonia na talerzu. Spotkanie organoleptyczno-degustacyjne
Pięcioma zmysłami? Będzie można słuchać wodorosty? Coooooool. [3] Re: Japonia na talerzu. Spotkanie organoleptyczno-degustacyjne
Nawet je wydymać będzie można czyt. zmysł penisa. [4] Re: Japonia na talerzu. Spotkanie organoleptyczno-degustacyjne
A, i pierdzielę, to jest mój dwutysięczny komentarz. Plan czteroletni wykonany. [5] Re: Japonia na talerzu. Spotkanie organoleptyczno-degustacyjne
| Użytkownik Szukacz Radio Gorące niusy
|